loader

Grieķija

Grieķija ir viena no tūristu visvairāk apmeklētajām, bet arī viena no vismazāk iepazītajām Eiropas zemēm. Atrodoties ģeogrāfiskās krustcelēs, tajā savijušies Balkānu, Vidējo Austrumu un Vidusjūras reģiona kultūru elementi.

Lūdzu, piešķirt uzmanību kā cena pirms rezervācijas var mainīties jebkura laika. 

Noradīta cena ir informātīva un var atšķirties. Gala cena par ceļojumu tikai pēc pieprasījumā. 

 

Ekskursijas pa valstij
"Ciemos pie hellēņiem"

 

Kā iespējams viesoties Grieķijā un neuzdejot slaveno sirtaki? Šī ekskursija ļaus jums no sirds izpriecāties un pilnībā sajust krētiešu viesmīlības valdzinājumu un spēku.

 

 

 
 
 
 
"Santorini "

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
"Venēcijas daiļava Hanja"

 

Šī Premium klases ekskursija sāksies ar Dorakisa ģimenes vīndarītavas apmeklējumu, kur jums paredzēta labāko grieķu vīnu degustācija un tiks parādīts 

 
 
 
 
 
 
 
"Knosa Anadromesa"

 

Aizraujošā ekskursija patiks ģimenēm ar bērniem un visiem, kam interesē Senās Grieķijas un mīnojiešu civilizācijas vēsture.sens vīna pagrabs.

Kruīzs uz Santorini salu tiks veikts ar ātrgaitas katamarānu . Maksimāls komforts un vislabākā un tiešākā iepazīšanās ar skaisto un neaizmirstamo Santorini!

 

 

 
 
 
"Elafonisi dārgumi"

 

Rietumkrēta ir slavena ar saviem kalnu mežiem un apbrīnojamo dabu. Tieši tur atrodas Krētas vienīgā piekraste ar smalkām un zīžainām gaišsārtām smiltīm Elafonisi saliņas pludmalēs, kuru leģendārās un nelielās lagūnas līdzinās dabas veidotiem džakuzi – to kristāltīrais tirkīzkrāsas ūdens uzsilst līdz pat 30 grādiem.

 

 

 
 
 
"Grand Tour"

 

Sezonas 2018 jaunums! Šis nenogurdinošais, taču aizraujošais ceļojums speciāli veidots tā, lai jūs maksimāli labi iepazītu Iraklijas pilsētu.

 

 

 

 
 
 
Peloponesa - Kruīzs uz Zakintas salu

 

Neparasti zilgās jūras apņemtā Zakintas sala vilina pie sevis tūristus no visas pasaules. Jūs skatīsiet lielākos Vidusjūras bruņurupučus (Caretta caretta) un apmeklēsiet ārkārtīgi iespaidīgo Navagio Beach jeb kā to dažkārt dēvē vietējie Pirātu līci, kas slavens ar smilšu pludmali – vienu no skaistākajām uz mūsu planētas.

 

 

 

 
 
Peloponesa - Antīkais kaleidoskops

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Peloponesa - Pazudušie brīnumi



Jūs dosieties augstu kalnos, lai iepazītos ar vietām, kas masu tūristiem nav pazīstamas. Pirmā pieturvieta būs Sepeto klosteris, klusa mūku mājvieta ar apbrīnojamu vēsturi un brīnumdarītāju ikonu, kura spēj palīdzēt bērniem, tos pasargāt.

Atēnas ir modernās Grieķijas sirds un Senās Hellādas dvēsele. Leģendām apvītajā pilsētā jūs uzkāpsiet līdz Partenona templim un apmeklēsiet Akropoles muzeju. Tāpat jūs vienaldzīgus neatstās Plakas – pilsētas vēsturiskā centra – līkumotās ieliņas, valsts galvenais laukums Sintagma un tajā skatāmā Nacionālās gvardes godasardze pie monumenta Nezināmajam karavīram.

 

 

 

Peloponesa - Zvanu melodijas



Ekskluzīvais maršruts sāksies pie Eiropā garākā iekārtā transporta tilta starp Rionas un Antirionas pilsētām. Pēc neilgas apstāšanās, lai iemalkotu kafiju Nafpaktas pilsētā, jūs dosieties uz Sv. Serafima Sarovska klosteri, kura lepnums ir unikālais zvanu tornis ar 400 nelieliem un 60 lieliem zvaniem. 

 

 

 

 

 

Peloponesa - Pastaiga pa Patru



Interesanti, kas gan varētu apvienot tādus, šķiet, tik atšķirīgus objektus, kā senu vīna darītavu un diženu templi? Tos apvieno Patra – Peloponesas pussalas galvaspilsēta, Grieķijas trešā lielākā pilsēta!

 

 

 

 

 

"Rodas zelta mantojums"

 

Rodas sala, kas hellēnisma periodā bija jūras lielvalsts, bet pēcāk arī kārs kumoss daudziem iekarotājiem (piemēram, viduslaikos tā trīs gadsimtus sabija Sv. Jāņa ordeņa bruņinieku valdījumā), mūsdienās ir savdabīgs kosmopolītisks centrs, kas slēpj sevī daudz negaidītu un pārsteidzošu atklājumu tūristiem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Kruīzs uz Simi salu"

 

Simi (Symi) ir maza un kalnaina sala. Tā liek sevi iemīlēt no pirmā acu skata! Moni Taxiarchi Michail Panormiti klostera līcī mūki ar zvanu skaņām laipni sveic katru ostā ienākošo kuģīti. Klosterī glabājas Sv. Erceņģeļa Mihaila, Simi svētā aizbildņa un jūrasbraucēju aizgādņa svētbilde.
 
 
 
 
 
 
 
"Ceļojums pasakā (grupas ekskursija kopā ar bērniem)

 

Viegla un piesātināta ekskursija, kas īpaši patīk bērniem. Septiņu avotu ielejā, “nimfu tunelī”, tiks “pārbaudīta jūsu izturība”, tad varēsiet pabarot pīlītes un meža pavēņa vēsumā izmalkot aromātiskas kafijas krūzīti.

 

 

 

 

 

Linda - Arhangela

 

Linda – dižena antīkā pilsēta un viens no Rodas salas slavenākajiem apskates objektiem. Pa skaistām ieliņām jūs uzkāpsiet Akropolē, no kuras pavērsies brīnišķīgs skats uz Sv. Pāvila līci.

 

 

 

 
 
 
"Austrumu Rodas līči"

 

Pavadiet dienu jaukā braucienā pa jūru, apmeklējot salas pazīstamākos un skaistākos līčus: Antonija Kvina, Traganu, Faliraki un Kalitejas

 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neesat atraduši savu ceļojumu?

Uzrakstiet mums. Mēs ar Jums sazināsīmies!

Ceļojumu meklēšana