loader

Spānija

Spānija – valstis ar bagātu vēsturi un senām tradīcijām, viesmīlīgu un laipnu, flamenko un koridas zemi. Valsti, kas cirta logu uz jauno pasauli, valsti, kurā brīnumaini sadzīvo mauru atstātais mantojums, kataloņu, basku etniskā identitāte, feniķiešu un romiešu perioda kultūras slāņi un mūsdienu modernais dzīvesveids. 
Ārkārtīgi dažādas dabas ainavas, dēļ kurām šo valsti varētu apskaust jebkura cita; jūra, kalni, salas un vulkāni. Brīnumainas pilsētas ar faktiski neaptveramu kultūras, arhitektūras pieminekļu apjomu – sajūsminošas, iedvesmojošas, neatkārtojamas savā individualitātē. 

Lūdzu, piešķirt uzmanību kā cena pirms rezervācijas var mainīties jebkura laika. 

Noradīta cena ir informātīva un var atšķirties. Gala cena par ceļojumu tikai pēc pieprasījumā. 

Ekskursijas pa valstij

Barselona – monumentālā pilsēta

 

Šīs ekskursijas laikā jūs sertificēta gida pavadībā apmeklēsiet Svētās Ģimenes katedrāli (La Sagrada Familia) – Antonio Gaudi māksliniecisko meklējumu un atradumu "alfu" un "omegu", viņa mūža galveno darbu. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Montserrata

 

Montserrata klosteris ir vecākais benediktiešu klosteris Spānijā un, protams, viens no Katalonijas simboliem. Katru gadu uz Montserratu dodas tūkstošiem Katalonijas iedzīvotāju, lai paustu pazemīgu lūgsnu Katalonijas ....

 

 

 

 

 
Barselonas strūklakas

 

 

Jūs atklāsiet sev vakarīgo Barselonu ar tās lieliskajām dziedošo strūklaku izrādēm Spānijas laukumā. Sekojot melodijas taktij un gaismai, ūdens strūklas apbrīnojami izlokās un dejo virs laukuma, iegūstot melodisku skanējumu un pārvēršoties par brīnišķīgu gaismas simfoniju. 

 

 

 

 

 

Dalī pasaule

 

 

Jūs apmeklēsiet Dalī māju-muzeju Figeresā un Pubolas pili, ko viņš  uzdāvināja Galai, un uzzināsiet Salvadora Dalī un viņa sievas, mūzas un padomdevējas Galas skaisto mīlas stāstu. Jūs redzēsiet ģēnija, kas zīmēja fantāzijas un sapņus, nemirstīgos darbus.

 

 

 

 

 

Vīna darīšana

 

 

Jūs apmeklēsiet Katalonijas vīna darīšanas galvaspilsētu – Penedesu, iepazīsieties ar tradicionālo tirgu un apskatīsiet gotiskajā stilā celto Sv. Marijas baziliku (XIII gs.), kas ir šīs pilsētas simbols.

 

 

 

 

 

 

 

 

Neesat atraduši savu ceļojumu?

Uzrakstiet mums. Mēs ar Jums sazināsīmies!

Ceļojumu meklēšana