loader

Kipra

Karsta saule, zilas debesis un zeltainas pludmales – lūk, galvenie kritēriji, pēc kuriem daudzi cilvēki izvēlās atpūtas vietas, un, protams, Kipra ir čempione šajā ziņā. Šī brīnumainā sala ar neatkārtojamajiem dabas kontrastiem ir īsta Vidusjūras pērle, kas pievilina miljoniem tūristu no dažādām pasaules valstīm. Tie, kas šeit ir pabijuši, teic: ja uz pasaules kaut kur ir paradīze, tad tā ir tieši Kiprā. Saules pielietās smilšu pludmales un zilā jūra mijas ar dižajiem kalnu masīviem, kurus klāj mūžsenie meži; citrusaugu dārzi un banānu plantācijas mijas ar olīvkoku birzīm un vīnogulājiem. Ne velti tieši šīs salas krastā no jūras putām iznāca visu mīlētāju aizbildne, mīlestības un skaistuma dieviete Afrodīte. 

Ekskursijas pa valstij
Grand Tour

Šī būs aizrautīga apskates ekskursija, kuras gaitā Jums atklāsies salas interesantā vēsture un kultūras tradīcijas.

 

 

 

 

 

 

 

Pafa – Kuriona

Šī ekskursija Jūs vedīs pa seno dievu pēdām un populārākajām salas vietām, par kurām sacerētas teiksmas un leģendas, vēsta mīti.

 

 

 

 

 

 

 

Uz zemes un jūrā

Īstiem piedzīvojumu meklētājiem, kā arī visiem tiem, kas mīl neikdienišķo, mēs piedāvājam ekspedīciju uz Akamas pussalu. 

 

 

 

 

 

 

 

Famagusta un Kirēnija

Tā būs ekskursija pa Kipras ziemeļu un austrumu daļām, kuras kopš 1974. gada atrodas t.s. Ziemeļkipras Turku republikas sastāvā. 

 

 

 

 

 

 

 

 
Jūras safari

Izbrauciens pa jūru ar modernu kuģīti sniegs Jums daudz pozitīvu, neaizmirstamu emociju un iespaidu.

 

 

 

 

 

 

 

Daivings

Vai gan nav vilinoši iegremdēties Vidusjūras ūdeņos, lai savām acīm skatītu tik ļoti noslēpumaino zemūdens valstību?

 

 

 

 

 

 

 

Vakara jūras kruīzs ar saulrietu un dejojošo strūklaku šovs

Ja vakaru vēlaties pavadīt brīnišķā noskaņā, tad iesakām izmantot ekskursijas “Vakara kruīzs ar jahtu un dejojošo strūklaku šovs” piedāvājumu.

Neesat atraduši savu ceļojumu?

Uzrakstiet mums. Mēs ar Jums sazināsīmies!

Ceļojumu meklēšana