loader

Austrija

Austrijas kalnu slēpošanas kūrorti daudzkārt ierindoti starp labākajiem Eiropā, turklāt šeit pieejamo pakalpojumu cenas der jebkura biezuma maku saimniekiem.

Šai skaistajai valstij, kur saulē mirdz sniegotie kalni, šai skaistajai zemei, kur kalni lej ielejās straumes, šai vietai zem saules, kur daba kvēlo zelta dienām, kur priecīgi iegurkstas birda un jautri aizčalo strauti, kur ainavu krāšņums liek atvizēt krāsās, meldijās, līnijās, vārdos – kopš tālā 996. gada ir noteikts vārds – Austrija. 

Tieši tāpēc eiropieši tik ļoti iecienījuši ziemas atpūtu Austrijā.

Ekskursijas pa valstij
Verona

 

Jūs gaida pārsteidzoša tikšanās ar Šekspīra apdziedāto Romeo un Džuljetas pilsētu. Jūs savām acīm skatīsiet gleznaino Veronas viduslaiku daļu, kas atsauks atmiņā romiešu vēsturi – grandiozo amfiteātri, kas izmēru ziņā atpaliek tikai no Romas Kolizeja....

 

 

 

 

 
Muzeja "Swarovski kristālu pasaule” apmeklējums

 

Brauciens uz leģendāro muzeju ir viena no atmiņā paliekošākajām ekskursijām. Pazīstamāko dizaineru darinājumi, kas strādājuši austriešu arhitekta Andrē Hellera vadībā, „Swarovski kristālu pasaulē” pārsteidz ar oriģinalitāti un skaistumu. 

 

 

 

 

 

Ekskursija uz Insbruku

 

 
Insbruka – Tiroles federālās zemes galvaspilsēta, pilsēta ar bagātu 800 gadus garu vēsturi un brīnišķīgu arhitektūru gotikas, baroka un rokoko stilos ir gluži kā kalnu masīvu ietvaram pieslīpēts dārgakmens. 

 

 

 

 

 

Termālais komplekss Fīgenē

No Meirhofenes reģiona

Kalnu slēpotāju cerības piepildās! Pēc izslēpošanās kalnu nogāzēs nav nekā jaukāka par došanos vakarpusē uz ūdensprieku valstību, kurā ir daudzi un baseini! 

 

 

 

 

 

Zalcburga

 

Zalcburga – skaista un romantiska pilsēta Zalcahas upes krastos, kas apbur ar savu baroka stila arhitektūru. Zalcburga – pasaules muzikālā galvaspilsēta, diženo Mocarta un fon Karajana dzimtene!

 

 

 

 

 
Brauciens uz Minheni – ar ekskursiju pa pilsētas vēsturisko centru
 

Bavārijas galvaspilsētai Minhenei, kas atrodas Alpu kalnu tuvumā, Izāras upes krastos, ir ar ko pārsteigt pat daudz pieredzējušus ceļotājus.

 

 

 

 

 

Bavārijas Versaļa – Herrenhimzē pils

 

Himzē (Chiemsee) ezera viducī atrodas Herrenvortas sala (lielākā Bavārijā) un uz tās Herrenhimzē pils, kuru pamatoti sauc arī par “jauno Versaļu”. 
 
 
 

 

 

 

Neesat atraduši savu ceļojumu?

Uzrakstiet mums. Mēs ar Jums sazināsīmies!

Ceļojumu meklēšana